Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Пт:  10:00–17:00

Замовлення через сайт
приймаються цілодобово!

0
МІН. ЗАМОВЛЕННЯ 800 ГРН
товарів
на суму

Чиксентмихайи М. Потік. Психологія оптимального переживання м.о.

Артикул 978-5-91671-888-1
Немає в наявності
Опис

Потік психологія оптимального переживання.

Міхай Чіксентміхайи — відомий американський психолог. Займається дослідженням відчуттів щастя, креативності, благополуччя. Але головна ідея, вивченню якої він присвятив своє життя – ідея потоку. Книга Міхая Чиксентмихайи Потік є однією з найбільш цитованих книг з психології та бізнесу.

Автор називає щастям стан поглиненості цікавою і улюбленою справою, яка розкриває його потенціал. Такий стан Чиксентмихайи називає потоком. Цей емоційний підйом, який буває у творчих людей (музикантів, художників тощо) можна досягти в будь-якій справі, а також в дружбі і любові. Стан потоку – це поєднання зусиль і сенсу, результат якого безмежна радість.Як досягти цього стану розповідає книга Міхая Чиксентмихайи "Психологія потоку". Стан творчого потоку Чиксентмихайи використовує незвичайний підхід до питань емоцій, почуттів і поведінки людини. Він пояснює, що радість потоку - одне з кращих відчуттів в житті. Творчі люди в процесі осяяння досягають стану потоку – музикант «розчиняється в музиці, художник "з'єднується зі своєю картиною", письменник живе життям своїх героїв. Це дає ні з чим не порівнянне відчуття щастя. У стані потоку людина не відчуває часу, оточуючих, втоми. Він відчуває небувалий приплив енергії. Людину охоплює відчуття щастя, яке ви навчитеся викликати. Досягти стану потоку можна у роботі і хобі. Це нагорода є однією з найбільш чудових. Це підтверджують багаторічні тематичні дослідження автора (вивчення історичних діячів, учених, художників, музикантів).

Книга Міхая Чиксентмихайи Потік психологія оптимального переживання описує, як досягти цього стану. Ви дізнаєтесь, що щастя – результат певних зусиль, і ви зможете його досягти, зможете насолодитися стан потоку. Робота може доставити не менше задоволення, ніж відпочинок. А необхідний перерву в роботі ви використовуєте для відновлення сил і натхнення. Цитати "Коли людина займається самоаналізом, не маючи при цьому необхідних професійних знань, першими в його голову приходять депресивні думки". "Було встановлено, що частіше потік відчувають люди, які багато читають і мало дивляться телевізор, а найрідше його відчувають ті, хто мало читає і часто дивиться телевізор".

275.79 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Замовити аналог
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Характеристики
Видавництво Альпина Паблишер

 

 Всі способи доставки

  • "Нова пошта" за тарифами перевізника;
  • "Укрпошта" за тарифами перевізника;
  • "Delivery" за тарифами перевізника;
  • Самовивіз.

Детальніше про умови доставки

 

 Всі способи оплати

  • Онлайн оплата Visa/Mastercard, Приват24, Монобанк, Електронний банкінг;
  • Оплата в будь якому відділені банку;
  • Банківським переказом.

Детальніше про умови оплати

 

 Гарантія

  • Обмін бракованого товару протягом 14 днів;
  • Повернення товару неналежної якості протягом 14 днів.

Детальніше про умови гарантії

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору