Кількість
|
Вартість
|
||
|
Цей ніж може добре різати, рубати і кришити.
Розмір Santoku просто ідеальний для різання дрібними скибочками або кубиками як м'яса, так і овочів.
Клинок Santoku широкий, що при вузькій ручці дає кухареві простір під долоню і велику свободу в маніпуляціях ножем.
Ножі Santoku мають тонку ріжучу кромку, яка дуже добре ріже і легко заточується.
Крім того, лезо Santoku заточується сильніше звичайного, щоб ножем було зручно нарізати рибу, овочі, м'ясо з дрібними кістками або ж без кісток.
Ножі Santoku
Victorinox
здобули популярність завдяки своєю гостротою.Клинок ножа виготовлений з високоміцної вуглецевої нержавіючої сталі. Клинок піддається кріогенної загартуванню, що дозволяє довше зберігати унікальні ріжучі властивості.
Клинок ножа має рифлення уздовж ріжучої кромки, що дозволяє робити нарізку товщиною з папір і запобігає прилипання продукту до лезу ножа.
Овочі або будь-яка липка їжа легко відстане від ножа!
Маленькі повітряні кишені, які утворюються при нарізці, роблять відділення продукту від ножа легким і не вимагає застосування пальців.
Ніж Santoku здатний виконати будь-яку роботу і може застосовуватися навіть для декорування продуктів.