Кількість
|
Вартість
|
||
|
Маринований манго пікл (ачар) м'яко-гострий, 283 г. — фруктова індійська консервація
Ачар із маринованого манго — це дуже смачний продукт з Індії. Він може бути чудовою самостійною стравою або добавкою до страв іншим. По суті, ачар — це маринад. Але саме цей — однаково здорова їжа, адже Аюрведа правильне харчування ставить фактично на верхівку своїх принципів! Якщо ви спробуєте придбати такий товар з Індії, ви зрозумієте, наскільки він корисний і смачний.
Найбільше в цьому ачарі, звичайно ж, саме манго. У цьому фрукті містяться найрізноманітніші вітаміни: А, В, С, D, Е. Крім того, у його складі є ціла низка незамінних амінокислот. А ще — каротиноїдів, яких там уп'ятеро більше, ніж у мандаринах. І мінералів — того ж кальцію, фосфору, заліза. Отже, використовувати ачар із маринованого манго можна як профілактичний засіб, щоб не захворіти нічим онкологічних. А також — як антиоксидант (для краси та молодості), як імуномодулятор. І як антидепресант, так і афродизіак теж!
Ще в такий ачар входить порошок червоного перцю чилі — протизапального, що допомагає перетравлювати їжу, що покращує мозкову діяльність. Насіння чорної гірчиці допоможе схуднути, нормалізує бактеріальну мікрофлору кишківника. Насіння пажитника буде ідеальним для жіночого організму, але й чоловічому не пошкодять у невеликих дозах. І оцтова кислота — оцет містить цілу низку корисних речовин!
Застосування: Індійські соліни ачар або піклс — це не звичайні мариновані овочі або фрукти! Це щось неймовірне! Приправте ложечкою цього ачара страви з овочів або рису, макаронів або каш — і він перетворить звичайну сімейну вечерю на вишуканий індійський бенкет! Досить гострий, але все ж для європейського споживача!
Форма випуску: по 283 г. у скляній баночці.
Склад: Mango pies (Кушочки манго) — 72%, Salt (Соль) — 16%, Red Chilli powder (Порошок червоного перцю чилі) — 3.5%, Mustard seed (Сімена гірчиці чорної) — 1.5%, Fenugreek seed (Сімена пажитника) — 1%, Edible o, 3%, Sodium Benozated (INS 211) (Бензоат натрію) — 1,5%, Acetic Acid (Уксусна кислота) — 1%.
Термін придатності: 3 роки від дати виготовлення.
Маринований манго-пікл (ачар) м'яко-гострий сертифікований Інститутом Екогігієни та Токсикології імені Л.І. Ведмедик ГП МОЗ України.
Продукція імпортується від виробника з Індії та має весь перелік дозвільних документів для продажу на території України.