Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Пт:  10:00–17:00

Замовлення через сайт
приймаються цілодобово!

0
МІН. ЗАМОВЛЕННЯ 800 ГРН
товарів
на суму

Ковини Джон Гурманистика Культура їжі і їжа як культура

Артикул 978-966-7022-92-2
В наявності
Опис

Джон Ковини исследует "еду как:... то, что делает человека человеком; как идентичность; как политику; как индустрию; как регулирование; как окружающую среду; и как справедливость". Он анализирует, как еда помогает нам понять, что же значит быть человеком. Посредством еды мы конструируем нашу социальную идентичность, наши семьи и сообщества. Но в этой лаконичной книге автор также акцентирует и напряжение между индустриализацией еды, окружающей средой и справедливым (или нет) распределением еды в мировом масштабе.
Книга призначена для студентів, і для широкого кола читачів - для кожного, хто "захоплений" їжею. Автор ставить під сумнів ідею про те, що їжа - це просто щось інертне на тарілці. Він показує, наскільки впливовою, символічною і потужною стала їжа, і з яким потенціалом трансформації.

179.20 грн
188.16 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
ще ціни від 5 одиниць
Купити в один клік
Характеристики
Видавництво Гуманитарный центр

 

 Всі способи доставки

  • "Нова пошта" за тарифами перевізника;
  • "Укрпошта" за тарифами перевізника;
  • "Delivery" за тарифами перевізника;
  • Самовивіз.

Детальніше про умови доставки

 

 Всі способи оплати

  • Онлайн оплата Visa/Mastercard, Приват24, Монобанк, Електронний банкінг;
  • Оплата в будь якому відділені банку;
  • Банківським переказом.

Детальніше про умови оплати

 

 Гарантія

  • Обмін бракованого товару протягом 14 днів;
  • Повернення товару неналежної якості протягом 14 днів.

Детальніше про умови гарантії

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору