Кількість
|
Вартість
|
||
|
Гострий (м'який тихий зелений маринований) солодко-кислий манго пікл (ачар), 323 г. — фруктова індійська консервація
Такий продукт з Індії — це пікулі, свого роду консервація, яка буде ідеальною добавкою до будь-якої звичної їжі, від макаронів до каші. Правильне харчування, завдяки такій ось здоровій їжі, можна буде налагодити легко й без проблем смаку!
До складу панчо ачара входить подрібнений манго насамперед. Це дуже корисний фрукт! У ньому безліч вітамінів — А і В, С і D, а також Е. Незамінні амінокислоти також мають у складі манго! А ще — каротиноїди, принт уп'ятеро більший, ніж у мандаринах. І що вже говорити про мінерали — про кальцій, залозу, фосфор! Отже, панчо ачар можна використовувати як профілактику онкологічних захворювань, як імуномодулятор і як антиоксидант, тобто він і для краси та молодості організму допоможе.
Крім того, завдяки манго нервова напруга легко знімається, настрій підвищується, стрес йде, а в статевій сфері все беззастережно поліпшується! Цей фрукт жовчогінний, допомагає у разі діареї або закрепу, а також у разі проблем зі зором (завдяки вітаміну А). А крім манго, в складі панчо ачара є цукор, червоний перець чилі (він допомагає перетравлювати їжу), спеція кумін (дуже корисна, протизапальна, для поліпшення імунітету), не менш корисні для імунітету кориця та чорний перець. І лимонна кислота — дуже корисна для того ж імунітету. Смачного!
Застосування: Індійські соліни ачар або піклс — це не звичайні мариновані овочі або фрукти! Це щось неймовірне! Приправте ложечкою цього ачара страви з овочів або рису, макаронів або каш — і він перетворить звичайну сімейну вечерю на вишуканий індійський бенкет! Досить гострий, але все ж для європейського споживача!
Форма випуску: по 323 г. у скляній баночці.
Склад: Sredded Mango (Змельчений манго) — 47%, Sugar (Сахар) — 40%, Red Chilli Powder (Порошок червоного перцю чилі) — 3%, Salt (Соль) — 1.5%, Cumin powder (Порошок кумина) — 2%, Cinnamomum (Кориця) — 1%, Black Ppper (Чорний перець) — 3.5% Cric Acidind Acidind (INS 330) (Лимонна кислота) — 2%.
Термін придатності: 3 роки від дати виготовлення.
Чундо ачар сертифікований Інститутом Екогігієни та Токсикології імені Л.І. Ведмедик ГП МОЗ України.
Продукція імпортується від виробника з Індії та має весь перелік дозвільних документів для продажу на території України.