Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сушене листя пажитника шамбали, 100 г. — надають стравам насиченого незвичайного смаку
Пажитник добрий як імуномодулятор, нормалізує рівень цукру в крові, допомагає здоров'ю шкіри, росту волосся, знижує тиск, покращує функції серцево-судинної системи. Також пажитник допомагає швидко відновитися після пологів, покращує корисні властивості молока в матерів-годувальниць, покращує функції статевої системи, знижує рівень шкідливого холестерину в організмі. Листя й насіння пажитника можна заварювати як звичайний чай і вживати як вітамінний, зміцнювальний імунітет. Пажитник також чудовий засіб для ослаблених після хвороби та людей, що одужують, особливо у разі захворювання нервової, дихальної та репродуктивної системи. Пропонуємо листя пажитника в пакованні по сто грамів, а термін зберігання три роки.
Застосування: Пажитник у формі пряності в кухнях різних країн відомий під всілякими іменами, але найяскравіше, звісно, ШАМБАЛА. Улюблена рослина індійців має ім'я легендарної країни, у якій зберігаються найвищі таємниці. Свіже листя пажитника має приємний смак із грибним відтінком, у сухому вигляді їхній смак стає різкішим, а запах посилюється. Пажитник додають у салати, супи, соуси, другі страви.
Форма випуску: по 100 г. в упаковці.
Склад: Dry Fenugreek leaves (сушене листя пажитника) — 100%
Термін придатності: 3 роки від дати виготовлення.
Сушене листя пажитника сертифіковані Інститутом Екогігієни та Токсикології імені Л.І. Медведем ГП МОЗ України.
Продукція імпортується від виробника з Індії та має весь перелік дозвільних документів для продажу на території України.